Γιουβέντους: Ζημιά πολλών εκ. ευρώ λόγω του κοροναΐού!

Γιουβέντους: Ζημιά πολλών εκ. ευρώ λόγω του κοροναΐού!

Η Γιουβέντους είναι η ιταλική ομάδα που θα χάσει τα περισσότερα χρήματα από τα εισιτήρια στα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Την ώρα που ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, ζητάει την «ανοιχτή» τηλεοπτική μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού, οι σύλλογοι της Serie A μετρούν τις (οικονομικές) πληγές τους για τα εισιτήρια που δεν θα διαθέσουν έως τις 3 Απριλίου, όταν καταρχήν (;) λήγει αυτό το προληπτικό μέτρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Finanza», η οποία ειδικεύεται στα οικονομικά θέματα γύρω από τον αθλητισμό, η Γιουβέντους θα είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ζημιά, από το γεγονός ότι τα παιχνίδια της με Ίντερ, Λυών και Λέτσε θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η ζημιά της Γηραιάς Κυρίας θα φτάσει τα 12,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ακολουθούν Μίλαν (3,4 εκατ. ευρώ), Ίντερ (2,7) και Ρόμα (2,3). Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι ιταλικές ομάδες θα χάσουν από τα εισιτήρια ένα ποσό που θα φτάνει τα 28,6 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE