ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ – Ομόνοια: Η «μάχη» της Ευρώπης και η… μοναξιά της κορυφής!

ΑΕΛ – Ομόνοια: Η «μάχη» της Ευρώπης και η… μοναξιά της κορυφής!

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια, στο Τσίρειο, για την πρεμιέρα των πλέι-οφ (7/3 -18:00) σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, κάνει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να βρεθεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την προνομιούχα τέταρτη θέση, όμως, φυσικά, πάντα μπορεί να παίξει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση κατακτώντας το κύπελλο, εκεί όπου βρίσκεται στα ημιτελικά. Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ, όπως πράττει σε όλα τα παιχνίδια θα παίζει πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. Η ομάδα της Λεμεσού, προέρχεται από το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό Άχνας, με 4-1, το οποίο «κλείδωσε» την 6η θέση. Επίσης, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, για να βγει στην Ευρώπη από το θεσμό του πρωταθλήματος, πρέπει να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς στα περισσότερα ματς και αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για νίκη.

Εντελώς αντίθετη η εικόνα στην Ομόνοια, η οποία πάει στο Τσίρειο με σκοπό φυσικά τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή, αλλά θα εκμεταλλευτεί και τις όποιες απώλειες θα έχει η Ανόρθωση από το ματς με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι, διανύουν μια εξαιρετική σεζόν και πλέον, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, αρχίζουν να πιστεύουν πως μπορούν να το κατακτήσουν. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, όπως πάντα σοβαρή, θα αγωνιστεί για το τρίποντο. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, αλλά η Ομόνοια φέτος απέδειξε πολλές φορές πως είναι για μεγάλα πράγματα. Το «τριφύλλι», προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και αν και πάτησε στην κορυφή με αυτό τον βαθμό, θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει επιπλέον πίεση στις ομάδες που την «κυνηγούν» στο βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σπεύδουν δυνάμεις στο σημείο - Στη «μάχη» και πτητικά μέσα – Δείτε φωτογραφία

Δικηγόρος Μοναχών: «Δικαστήριο του οποίου η θητεία έληξε δεν μπορεί να δικάσει» - Εξηγεί για τα βίντεο που έστειλαν στην επιτροπή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Αναγνωρίστηκαν με DNA τα οστά αγνοουμένου από την τουρκική εισβολή - Του απονεμήθηκε Μετάλλιο Ανδραγαθίας

Τον έπεισε να δημιουργήσουν μαζί εταιρεία και του... έφαγε 175 χιλιάδες ευρώ - Συνελήφθη 37χρονος



«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

Συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, θα έχει την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον οποίο θα συζητήσει τις διμερείς σχέσεις, τις περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένης της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», το Κυπριακό, καθώς και θέματα που άπτονται των σχέσεων ΕΕ-Κατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top