ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιανέφσκι: «Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου για τον τρόπο που προετοίμασα την ομάδα»

Γιανέφσκι: «Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου για τον τρόπο που προετοίμασα την ομάδα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Τάσος Μάρκου”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά:

“Συμφωνώ με κάποια από όσα είπε ο συνάδελφος. Ξέραμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό, μετά τη μεγάλη μας νίκη την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας επέλεξαν να έχουν πάρει άδεια, όμως η ευθύνη είναι καθαρά δική μου για τον τρόπο που προετοίμασα την ομάδα.

Δεν είχα αυτή την εικόνα μέσα στην εβδομάδα, γιατί είχαμε καλό ρυθμό. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα όμως, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές έκαναν λίγες προπονήσεις ή απουσίαζαν ή ήρθαν τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, εμείς ήμασταν αργοί στις μονομαχίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου όλες οι γραμμές μας είχαν κάποια προβλήματα.

Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε και αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για εμάς.

Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δουλεύεις πολύ σκληρά για να πάρεις τους βαθμούς. Φάνηκε ότι θα έπρεπε να το πιστέψουμε μέχρι τέλους, αφού είχαμε μία ευκαιρία και βάλαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε και στη δεύτερη μας ευκαιρία να σκοράρουμε και να κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση του. Οι αποστάσεις έχουν μικρύνει πάρα πολύ σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει χρόνος μέχρι την επόμενη Κυριακή, όπου έχουμε νέο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στην Πάφο.

Μπορώ να αποδεχθώ ένα παιχνίδι να μην είμαστε καλοί, όμως οι παίκτες θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι θα πρέπει να δουλεύουν πιο σκληρά σε όλα τα ματς για να παίρνουμε βαθμούς.

Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν κάνω επίθεση στους ποδοσφαιριστές, δεν λέω ότι δεν ήθελαν να παίξουν σήμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο φρέσκος και ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις σήμερα. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top