ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ: Όλα «δείχνουν»… ματσάρα!

Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ: Όλα «δείχνουν»… ματσάρα!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (8/3-18:00) στο Τσίρειο με τις δύο ομάδες να έχουν αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη που θα τους τονώσει ψυχολογικά, αλλά και θα τους… απομακρύνει από την κοντινή απόσταση βαθμολογικά.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκεται στο -1 από αυτή του Μαρίνου Ουζουνίδη και με νίκη περνάει στην τρίτη θέση. Είναι αλήθεια πως η ομάδα της Λεμεσού δεν προέρχεται από καλές εμφανίσεις, ωστόσο το τρίποντο επί της Νέας Σαλαμίνας στην κανονική διάρκεια επανέφερε την ηρεμία και την αισιοδοξία.

Στον Απόλλωνα, βλέπουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ως μια ευκαιρία για… επανεκκίνηση και φυσικά για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Οι κυανόλευκοι, είναι πανέτοιμοι για τη νίκη, αλλά και την καλή εμφάνιση με την οποία θα «σβήσουν» τη μουρμούρα.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ ακόμα… ψάχνεται στη φετινή σεζόν και δεν πείθει. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν με πάθος και όρεξη για να πάρουν το τρίποντο, κάτι που έπρεπε να κάνουν σε όλα τα παιχνίδια.

Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, ούτε το γκολ, το οποίο αγνοεί εδώ και τέσσερα σερί ματς η ομάδα, όμως, είναι πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Είναι ευκαιρία και για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, να δηλώσει «παρών» και ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ θέλει το τρίποντο για να μεγαλώσει την απόσταση από τον Απόλλωνα αλλά και να διατηρηθεί στα ψηλά. Tην τελευταία φορά που οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τη νίκη, αλλά και σκόραραν, ήταν κόντρα στους κυανόλευκους και θέλουν να το επαναλάβουν.

Όλα τα πιο πάνω, αλλά και το πάθος, το γόητρο και πολλά άλλα που παίζουν ρόλο σε ένα ντέρμπι, συνηγορούν στο ότι το παιχνίδι του Τσιρείου θα είναι… ματσάρα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top