ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτή η Μπενφίκα δεν πάει πουθενά…

Αυτή η Μπενφίκα δεν πάει πουθενά…

Συνέχισε τις απώλειες βαθμών η Μπενφίκα μετά τον αποκλεισμό από το Europa league και με το 1-1 στην έδρα της Σετούμπαλ για την 24η αγωνιστική της Primeira Lega κινδυνεύει να μείνει στο -3 από Πόρτο.

Η Μπενφίκα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σετούμπαλ για την 24η αγωνιστική της Primerea Lega και ναι μεν βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Πόρτο, όμως με ματς περισσότερο από τους «δράκους» και με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, κινδυνεύει να μείνει στο -3 από την κορυφή αν οι «δράκοι» νικήσουν τη Ρίο Αβε αργότερα στο «Ντραγκάο».

Από την πλευρά της, η Σετούμπαλ παρέμεινε στις μεσσίες θέσεις της βαθμολογίας, ούσα αδιάφορη.

Η Σετούμπαλ αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 46’ με τον Καρλίνιος στο 46’, η Μπενφίκα ισοφάρισε με το πέναλτι του Πίτσι στο 51’, όμως οι Λουζιτανοί δεν έπεισαν πως θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή και έδειξαν πως δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Έμειναν στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας με το μεταξύ τους 1-1 Τοντέλα και Μποαβίστα στην έδρα της πρώτης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top