ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το μαχαίρι στα δόντια η Κυρία – Έστησε την ΑΕΚ στον τοίχο και πήρε το αίμα της πίσω!

Με το μαχαίρι στα δόντια η Κυρία – Έστησε την ΑΕΚ στον τοίχο και πήρε το αίμα της πίσω!

Μέσα από τρεις στημένες φάσεις η Ανόρθωση πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος» και έπιασε ξανά την Ομόνοια στην κορυφή!

Μια εβδομάδα μετά την νίκη της ΑΕΚ, η Ανόρθωση παρουσιάστηκε αλλαγμένη και με μεγάλο της όπλο το πάθος και τις στημένες φάσεις επικράτησε εύκολα χάρη στα γκολ των Τρισκόφσκι (αυτογκόλ 5′), Οκριασβίλι (51′) και Σίλντενφελντ (67′).

Σε κακή μέρα ο Τόνιο, όπως και όλη η ΑΕΚ που υστέρησε και μοιραία ηττήθηκε.

Α’ Ημίχρονο

Με γκολ από τα αποδυτήρια άρχισε ο αγώνας στο «Παπαδόπουλος» με τον Τρισκόφσκι να σκοράρει αυτογκόλ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος στο 5′ και να δίνει προβάδισμα στην Κυρία.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση καθώς άσκησε πίεση για ένα δεκάλεπτο όμως πέρα από μια προϋπόθεση στο 13′ με Ναράνχο δεν έφτιαξε κάποια καλή φάση. Η Κυρία ανέβασε ξανά ρυθμούς και στο 21′ η κεφαλιά του Αρτυματά ανάγκασε τον Τόνιο σε μεγάλη επέμβαση.

Στο 31ο λεπτό η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ όμως η μακρινή (και εντυπωσιακή) εκτέλεση φάουλ του Ναράνχο τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λόρια!

Οι πολλές δυνατές μονομαχίες και τα πολλά σφυρίγματα από τον ρεφ δεν άφησαν τις δύο ομάδες να πιάσουν καλύτερο ρυθμό και το 1-0 υπέρ της Κυρίας παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως και το πρώτο για την Κυρία. Στο 51′ ο Οκριασβίλι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τόνιο είχε τραγική αντίδραση με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του και κάπως έτσι έγινε το 2-0!

Μετά και το δεύτερο γκολ η αντίδραση της ΑΕΚ αυτή την φορά ήταν χλιαρή καθώς η ομάδα του Τιμούρ έκλεισε τους χώρους και απειλούσε με αντεπιθέσεις.

Στο 63′ σε μια από αυτές ο Ράγιος δοκίμασε να σκοράρει με διαγώνιο σουτ όμως δεν βρήκε στόχο ενώ στο 65′ ο Οκριασβίλι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ όμως ο Φερνάντεζ τον σταμάτησε σωτήρια πριν δώσει έτοιμο γκολ στον Ράγιος.

Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε καρπούς και στο 67′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος, η άμυνα της ΑΕΚ… «χάθηκε» ξανά και ο Σίλντενφελντ με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-0!

Η Ανόρθωση συνέχισε να κάνει ότι θέλει και στο 75′ η κοντινή προβολή του Κατσαράβα πέρασε λίγο έξω μετά από παρέμβαση αμυντικού.

Στο 86ο λεπτό ο Ράγιος έφτασε κοντά στο 4-0 για την Κυρία όμως ο Τόνιο έκανε μεγάλη απόκρουση στο δυνατό του σουτ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 3-0 βρήκε την Ανόρθωση ξανά στην κορυφή μαζί με την Ομόνοια ενώ η ΑΕΚ έκανε μεγάλο πισωγύρισμα με την εμφάνιση της.

Ανόρθωση: Λόρια, Σελίν, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μαργκάσα(69′ Κατσαράβα), Ανανίτζε(55′ Μανθάτης), Ράγιος, Οκριασβίλι (81′ Βασιλακάκης)

ΑΕΚ: Τόνιο, Γκονζάλεθ, Τάντι, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ (85′ Αναστασίου), Σπόλιαριτς, Χέφελ, Φερνάντες, Γιάννου(54′ Ακοράν), Ναράνχο(73′ Κωνσταντίνου), Τρισκόφσκι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top