ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και με «βούλα» στα σαλόνια ο Προοδευτικός

Και με «βούλα» στα σαλόνια ο Προοδευτικός

Ο Προοδευτικός Πάφου διεύρυνε τις επιτυχίες του στις πέντε απέναντι στον Α.Ο. Αραδίππου και «τσέκαρε» το εισιτήριο παραμονής του στην κατηγορία

Στην Α’ κατηγορία θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Προοδευτικός Πάφου καθώς επικράτησε του Α.Ο. Αραδίππου στο Λύκειο Αραδίππου με 19-14 και σφράγισε το εισιτήριο παραμονής του στα σαλόνια των μεγάλων. Οι δύο ομάδες αμύνθηκαν σωστά και το αποτέλεσμα έμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χρίστος Λάσκος με 6 γκολ και τον ακολούθησαν Σοφοκλέους και Δίπλαρος με 4. Η ομάδα της Πάφου πραγματοποίησε τη πέμπτη της νίκη απέναντι στον Α.Ο. Αραδίππου και με σκορ 5-1 ολοκλήρωσε το εγχείρημα της παραμονής.

Ντεμπούτο με… συμβιβασμό για Ζαραβίνα

 

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Ζαραβίνα στον πάγκο της Sabbianco Ανόρθωσης, οι κυανόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 26-26 με τον Παρνασσό, ο οποίος με μία αγωνιστική να απομένει συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών με 7 βαθμούς διαφορά. Στο ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 13-12, ενώ η Ανόρθωση ισοφάρισε με πέναλτι πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

 

Η ισοπαλία επικύρωσε το πλεονέκτημα έδρας της «Κυρίας» στους αγώνες των ημιτελικών play off έναντι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι  στους δύο βαθμούς, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας το συγκρότημα του Γιώργου Ζαραβίνα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (2-1).

 

Στουμπής και Ιούλιος Αργυρού ήταν τα πρώτα παραγωγικά «βιολιά» για τους δύο μονομάχους, αμφότεροι πέτυχαν από 6 γκολ, έχοντας παράλληλα ως άξιους συμπαραστάτες Παπακυπριανού και Γεωργίου αντίστοιχα που το κοντέρ τους σταμάτησε στα 5. Ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός από την πλατφόρμα της Cablenet και πραγματοποιήθηκε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών.

 

Συναρπαστικό παιχνίδι

 

Στο άλλο παιχνίδι της τετράδας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο επιβλήθηκε εντός έδρας με 31-29 του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και έφτασε τους 19 βαθμούς, στο μείον 2 δηλαδή από την Sabbianco Ανόρθωση και κατά συνέπεια το πλεονέκτημα έδρας πάει σε κυανόλευκα χέρια, αφού η διαφορά των δύο πόντων είναι αγεφύρωτη.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15 Αγώνες)

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 15 457 337 28
SABBIANCO ANΟΡΘΩΣΗ 15 444 369 21
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 15 395 326 19
Α.Ο.Κ.Ν ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ 15 358 439 4

 

Ο Παρνασσός Στροβόλου προκρίνεται απευθείας στον τελικό καθώς προηγείται ήδη με 4-0 του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, αφού από τα ημιτελικά των play offs προκρίνονται οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις τέσσερις νίκες. Στο ζευγάρι Sabbianco Ανόρθωση – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το σκορ είναι 2-1.

Το Κύπελλο της Β’ Κατηγορίας

Διεξήχθησαν επίσης οι προημιτελικοί στο Κύπελλο Β’ Κατηγορίας ΟΠΑΠ Ανδρών. ΑΠΟΕΛ και Ανθούπολη προκρίθηκαν στα ημιτελικά επικρατώντας Αγίας Βαρβάρας και ΘΟΪ Αυγόρου. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 27-22 και το Κ.Ν. Ανθούπολης 28-27, εκτός έδρας. Στα ημιτελικά πέρασαν χωρίς αγώνα Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου και Ελληνισμός Ακακίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top