ΔΙΕΘΝΗ

Τούρκος Υπ. Υγείας: Πολύ πιθανόν και στην Τουρκία να υπάρχει η επιδημία κορωνοϊού

Τούρκος Υπ. Υγείας: Πολύ πιθανόν και στην Τουρκία να υπάρχει η επιδημία κορωνοϊού

Πολύ πιθανόν και στην Τουρκία να υπάρχει η επιδημία του κορωνοϊού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί κανένα κρούσμα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Αλτούν.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή Υγείας ο Τούρκος Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι “είναι μεγάλη η πιθανότητα αυτή η επιδημία να υπάρχει και στην Τουρκία. Το λέμε καθαρά ότι στην Τουρκία δεν έχει εξακριβωθεί κάποιο κρούσμα, αλλά για την είσοδο της χώρας υπάρχει ένας μη φυσιολογικός κίνδυνος”.

Στο μεταξύ, ο Τούρκος Υπουργός σε μήνυμα του στο twitter έγραψε ότι κυκλοφορεί μια είδηση ότι 86χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ μετά από επίσκεψή της στην Τουρκία διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκε με κορωνοϊό.

“Μόνο μια γυναίκα 86χρονη από τις ΗΠΑ έχει προσβληθεί από τον ιό τις τελευταίες δύο βδομάδες. Δεν έχει επισκεφθεί την Τουρκία. Στις 3 Μαρτίου πέρασε μέσω Κωνσταντινούπολης τράνζιτ από τα Τίρανα και πήγε στην Ουάσινγκτον”, ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top