Κορονοϊός: Κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες στην Γαλλία μέχρι τις 15 Απριλίου

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες στην Γαλλία μέχρι τις 15 Απριλίου

Η γαλλική λίγκα πήρε την απόφαση όλοι οι αγώνες της Ligue 1 και Ligue 2 να διεξαχθούν μέχρι τις 15 Απριλίου χωρίς θεατές.

 

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες των δύο πρώτων επαγγελματικών γαλλικών κατηγοριών μέχρι τις 15 Απριλίου, όπως αποφάσισε η γαλλική λίγκα. Το μέτρο είναι προληπτικό και αφορά την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μικρότερη εξάπλωση του κορωνοϊού που πλήττει και την Γαλλία.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.