ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Υψηλές νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Τμ. Μετεωρολογίας: Υψηλές νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα

 Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι αυξημένες κυρίως την Πέμπτη 12/3 και την Παρασκευή 13/3.

Την Τετάρτη 11/3, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα αναμένονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια θα είναι παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Τετάρτη 11/3, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα βόρεια και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 12/3, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται κατά διαστήματα να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Αργά το βράδυ ωστόσο, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή 13/3, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Το Σάββατο 14/3, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ αργότερα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Σταδιακή υποχώρηση της σκόνης αναμένεται επίσης από αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο την Πέμπτη 12/3, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο στα δυτικά παράλια αναμένεται άνοδος. Την Παρασκευή 13/3, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ το Σάββατο 14/3 θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί και πάλι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top