ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε η εξαφάνιση του 27χρονου Αλέξανδρου- Έκκληση για πληροφορίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλθηκε η εξαφάνιση του 27χρονου Αλέξανδρου- Έκκληση για πληροφορίες

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 27χρονου ο οποίος αγνοείται. Σκοπός και στόχος να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την κατοικία του στα Λατσιά, επαρχία Λευκωσίας, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Αλέξανδρος Αμπαρτσουμιάν, 27χρόνων, υπήκοος Ελλάδας, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Σύμφωνα με την καταγγελία οικείου του προσώπου, ο 27χρονος ελλείπει από την κατοικία του από τις 7.30 το βράδυ της Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2020.

Ο 27χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,83μ., με κοντά, μαύρα μαλλιά, ενώ είναι ελαφρώς αξύριστος. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του, αυτός φορούσε μαύρο παντελόνι, γκριζόμαυρο φούτερ με κουκούλα και μπλε παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.       

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE