ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 31 χρόνος για 3 διαρρήξεις με λεία 12.000 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 31 χρόνος για 3 διαρρήξεις με λεία 12.000 ευρώ

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με κλοπιμαία χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές και οινοπνευματώδη, αξίας 12 χιλ. περίπου ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος από την Γεωργία έχει συνδεθεί επιστημονικά με τις τρεις διαρρήξεις που διεπράχθησαν στην Επαρχία Πάφου και καταζητείται.

Η πρώτη διάρρηξη αφορά καταγγελία που έγινε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας , όπου διαρρήχθηκε κατοικία και κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 11.245 ευρώ .

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 2019 στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς διάρρηξη κατοικίας από την οποία απέσπασαν διάφορα αντικείμενα όπως τηλεόραση αξίας 200 ευρώ και άλλα μικρότερα αντικείμενα.

Επίσης ο 31χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε τρίτη διάρρηξη κατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου και απέσπασε διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top