ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε συνεχή επαφή η ΠΑΣΥΔΥ με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων προς αντιμετώπιση των εξελίξεων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Σε συνεχή επαφή η ΠΑΣΥΔΥ με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων προς αντιμετώπιση των εξελίξεων

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς όλους τους συναδέλφους τους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος και έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις σοβαρές επιπτώσεις, που έχει επιφέρει ο εντοπισμός κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην Κύπρο.

Σε ανακοίνωσή τους, τα ΔΣ των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρουν ότι είναι σε συνεχή επαφή με τις Νοσηλευτικές Διοικήσεις των Νοσοκομείων, καθώς επίσης και με τον ΟΚΥπΥ, για αντιμετώπιση των διαφόρων θεμάτων, που προκύπτουν εξαιτίας των καταιγιστικών αυτών εξελίξεων στον τομέα της υγείας.

Σημειώνει ότι έχουν θέσει τη διασφάλιση βασικών αρχών, όπως παροχή όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέσων για προφύλαξη των συναδέλφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και για να είναι ταυτόχρονα σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή φροντίδα υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς, καθώς και επαρκή στελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Επίσης, αναφέρουν ότι έχουν διασφαλίσει την παροχή των αναγκαίων διευκολύνσεων προς τους συναδέλφους, ούτως ώστε παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων τους, να έχουν τη δυνατότητα να φροντίζουν και την οικογένειά τους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΈφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, o ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το απόγευμα, για επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top