ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα πέντε έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία - Διακόπτονται πτήσεις από άλλες 9 χώρες

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Στα πέντε έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία - Διακόπτονται πτήσεις από άλλες 9 χώρες

Στα πέντε έφτασαν τα κρούσματα κορονοϊού στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενώ ο Υπουργός Συγκοινωνιών της χώρας Τζαχίτ Τουρχάν ανακοίνωσε ότι διακόπτονται από το Σάββατο (14/03), και οι πτήσεις από την Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Νορβηγία, την Δανία, το Βέλγιο, την Αυστρία, τη Σουηδία και την Ολλανδία.

Ήδη είχε απαγορεύσει τις πτήσεις προς και από Κίνα, Ιράν, Νότια Κορέα και Ιταλία.

Σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από πολύωρη σύσκεψη με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, ο Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα όπως περιορισμό επισκέψεων στα νοσοκομεία, διευκολύνσεις για άδειες σε ευπαθή άτομα, αναβολή επιστημονικών συνεδρίων, μη πραγματοποίηση επισκέψεων δημοσίων υπαλλήλων στο εξωτερικό.
 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι έχουν αναβληθεί όλες οι επισκέψεις στις φυλακές, ότι θα μετρηθεί η θερμοκρασία ολόκληρου του προσωπικού που μπαίνει στις φυλακές, ενώ είπε ότι έχουν ανασταλεί οι άδειες από τις φυλακές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top