ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής στα πρατήρια της Staroil

Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής  στα πρατήρια της Staroil

Με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και γνώμονα την υγεία και ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, η εταιρεία STAROIL έχει εφαρμόσει σειρά μέτρων στα πρατήριά της σε όλη την Κύπρο, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της καθολικής προσπάθειας ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Πέτρου ανέφερε «Ως κοινωνία, καλούμαστε να δράσουμε άμεσα, προληπτικά, συλλογικά και οργανωμένα, ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, για το κοινό καλό. Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αποτελεί αυτονόητο καθήκον όλων των επιχειρήσεων στην Κύπρο.»

Η STAROIL έχει εξοπλίσει όλα τα πρατήρια με γάντια μιας χρήσης που είναι διαθέσιμα προς τους πελάτες καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς και αντισηπτικά χεριών εντός των καταστημάτων και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα φροντίζει όπως ακολουθούνται οι κανόνες κοινωνικής απόστασης ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να προτιμούν τρόπους ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού ή πιστωτικής κάρτας. Η STAROIL με δική της πρωτοβουλία πρόσθεσε επίσης προστατευτικό διαχωριστικό στα ταμεία, έτσι ώστε να περιορίζεται η άμεση επαφή των πελατών με το προσωπικό της εταιρείας.

Ως ένας υπεύθυνος οργανισμός η STAROIL παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ενημερώνει άμεσα πρατηριούχους και προσωπικό για οποιαδήποτε νέα μέτρα και εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της ασφαλούς και υγειούς λειτουργίας των πρατηρίων της.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: https://staroilcyprus.com/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top