ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βαθιά ευγνωμοσύνη Αναστασιάδη στον πρόεδρο της Κίνας -ΦΩΤΟ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βαθιά ευγνωμοσύνη Αναστασιάδη στον πρόεδρο της Κίνας -ΦΩΤΟ

Την βαθιά του ευγνωμοσύνη του προς τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με μήνυμά του στο twitter ευχαρίστησε τον κ. Τζινπίνγκ και την κινεζική κυβέρνηση «για την συγκινητική υποστήριξη σε ό,τι αφορά την προμήθεια ιατρικών προμηθειών και το γεγονός ότι μοιράστηκε μαζί μας επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη στον κοινό αγώνα κατά του Covid19».

Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο twitter:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.