ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ακόμα ένα κρούσμα - Γερμανός τουρίστας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ακόμα ένα κρούσμα - Γερμανός τουρίστας

Ένας Γερμανός τουρίστας, από το ίδιο γκρουπ με τους υπόλοιπους, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (21/3) στον "Μπαϊράκ" ο "υπουργός υγείας", Αλί Πιλλί.

Συνολικά, είπε, τα κρούσματα στα κατεχόμενα έφτασαν τα 34, οι 31 είναι Γερμανοί τουρίστες.

Να σημειωθεί ότι ο "υπεξ" Κουντρέτ Οζερσάι ανέφερε ότι την Δευτέρα συμπληρώνονται οι 14 μέρες υποχρεωτικής καραντίνας για τους Γερμανούς που βρίσκονται στο ξενοδοχείο Σάλαμις και γίνεται η προετοιμασία ώστε να επιστρέψουν μετά στη χώρα τους όσοι είναι καλά στην υγεία τους.

Στο μεταξύ λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Οζερσάι μέσω των ΜΚΔ, έφτασε στα κατεχόμενα η ναυλωμένη πτήση από το Λονδίνο με Τ/κ φοιτητές. Ανήρτησε και σχετική φωτογραφία από το αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τ/κ ΜΜΕ, μια ομάδα 30 Τ/κ φοιτητών είχε νωρίτερα το βράδυ φτάσει στα κατεχόμενα μέσω Κωνσταντινούπολης και αυτοί μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Παλμ Μπιτς, που είναι το γνωστό ξενοδοχείο Κωνστάντια, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη «Συμμαχία των Προθύμων» για την Ουκρανία – Στήριξη στις προσπάθειες για δίκαιη ειρήνη

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη «Συμμαχία των Προθύμων» για την Ουκρανία – Στήριξη στις προσπάθειες για δίκαιη ειρήνη

Σε συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Συμμαχίας των Προθύμων για την Ουκρανία, η οποία  συγκλήθηκε από τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασίλειου, Σερ Κίρ Στάρμερ και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, συμμετείχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE