ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτονται περαιτέρω αναβολή στη Γερμανία

Σκέφτονται περαιτέρω αναβολή στη Γερμανία

Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη Γερμανία και πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσεχή Τρίτη θα υπάρξει νέα επαφή των 36 επαγγελματικών ομάδων, όπου θα τεθεί ζήτημα συνέχισης της αναβολής!

Την περασμένη εβδομάδα, η υπεύθυνη Αρχή συνεδρίασε και αποφάσισε την αναβολή των πρωταθλημάτων στις δύο «μεγάλες» κατηγορίες μέχρι τις 2 Απριλίου. Παρότι άπαντες οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν πως θα ήταν σχεδόν απίθανο να συνεχιστεί κανονικά η δράση αμέσως μετά…

Πληροφορίες στη Γερμανία σήμερα αναφέρουν ότι την Τρίτη (24/03) θα υπάρξει νέα επαφή του εννιαμελούς προεδρείου της DFL με τους εκπροσώπους των 36 ομάδων στην οποία θα συστηθεί να δοθεί συνέχεια στην αναβολή της δράσης στα γερμανικά γήπεδα.

Αυτό θα γίνει, με βάση αφενός το ότι ήδη κάποιες ομάδες όπως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ή η Χέρτα Βερολίνου είναι σε καραντίνα, αφετέρου πως τα κρούσματα του κορωνοϊού πολλαπλασιάζονται δραματικά σε αρκετές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον και νόμοι απαγόρευσης κυκλοφορίας, εισόδου και εξόδου από αυτές!

Υπενθυμίζεται ότι η Bundesliga γυναικών έχει ήδη ανακοινώσει μέσω της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ματαίωση κάθε δράσης ως τις 19 Απριλίου, ενώ η τριτη κατηγορία μέχρι τις 30/03.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top