ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο

Καθησυχαστικά νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμαθε από την Γιουβέντους ότι δεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μέχρι νεοτέρας παραμένει σε καραντίνα στην βίλα του στην Μαδέιρα, μαζί με όλη την οικογένεια του, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι πιο ήσυχος από σήμερα.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μ.Μ.Ε. η Γιουβέντους ανακοίνωσε στον Πορτογάλο σταρ ότι το δείγμα που έδωσε για εξέταση στον κορωνοϊό είναι αρνητικό εν αντιθέσει με αυτά των Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπλεζ Ματουϊντί και Πάουλο Ντιμπάλα, που είναι οι μόνοι τρεις παίκτες της Μεγάλης Κυρίας που βρέθηκαν θετικοί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE