ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση των βρεφών στο Μακάρειο -Ευχάριστα τα νεότερα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση των βρεφών στο Μακάρειο -Ευχάριστα τα νεότερα

Θετικά είναι τα νεότερα για την κατάσταση των βρεφών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο.

Ο λόγος για το τριών μηνών αγοράκι και το 20 μηνών κοριτσάκι.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίπτωση, που είναι και επιβεβαιωμένο κρούσμα, όλα κυλούν ομαλά. Το πρωί της Πέμπτης (26/03) ο Δρ Αβραάμ Ηλία, διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Μακαρείου, είχε αναφέρει πως είναι απύρετο, παρουσιάζει βελτιωμένη γενική κατάσταση και έχει καλή όρεξη.

Την ίδια εικόνα παρουσίαζε και μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, καθώς ο Δρ Μάριος Λοΐζου, Επιστημονικός Διευθυντής ΟΚΥπΥ, στην καθιερωμένη ενημέρωση του κοινού (18:00) είχε αναφέρει ότι το τριών μηνών βρέφος νοσηλεύεται προληπτικά και είναι σε καλή γενική κατάσταση.

Το βρέφος είχε μεταφερθεί στο εν λόγω ιδιωτικό νοσηλευτήριο το βράδυ της Τρίτης (24/03), καθώς παρουσίαζε συμπτώματα και είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ την Τετάρτη (25/03) επιβεβαιώθηκε πως είχε προσβληθεί.

Ακόμη πιο ευχάριστα είναι τα νεότερα για το 20 μηνών κοριτσάκι που μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας το βράδυ της Τετάρτης (25/03). Όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα δείγματα που λήφθηκαν από το κοριτσάκι είναι αρνητικά. Να σημειωθεί πως είχε πυρετό και αναπνευστική δυσχέρεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top