ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ σκηνικό, αλλάζει τα ΠΛΑΝΑ για Σάλαι…

Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ σκηνικό, αλλάζει τα ΠΛΑΝΑ για Σάλαι…

Με αφορμή την κίνηση του Σάλαι, στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού, σκεφτήκαμε κάποια πράγματα που αφορούν το μέλλον του Ούγγρου διεθνούς. 

Ο 22χρονος σέντερ μπακ, ήρθε πριν εννιά μήνες στη Λεμεσό. Κατέβαλε ένα σεβαστό ποσό (πληροφορίες τότε έκαναν λόγο για 400 χιλιάδες ευρώ) η διοίκηση, για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του.

Ήταν μια κίνηση ενίσχυσης, που βάσει των συστάσεων που έλαβαν για τα προσόντα του, ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαία επένδυση. Σκοπός τους είναι σε κάποια στιγμή, να πουλήσουν τον παίχτη σε ομάδα εκτός Κύπρου.

Με τις εμφανίσεις του, κατά το τρίμηνο Νοεμβρίου-Ιανουαρίου, που η ομάδα σημείωνε τη μια επιτυχία μετά την άλλη, ο Σάλαι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Στην πορεία, ωστόσο, όταν ξεκίνησε η «καθίζηση», κινήθηκε κι αυτός σε χαμηλές πτήσεις.

Αξίζει να επισημάνουμε πάντως, ότι ο ξανθομάλλης οπισθοφύλακας, τις σούπερ εμφανίσεις του, τις έκαμε όταν η ομάδα έπαιζε με το σύστημα 3-4-3. Είχε ρόλο αριστερού στόπερ.

Η διακοπή των διοργανώσεων σε όλη την Ευρώπη, αναμένεται να προκαλέσει ένα πολύ περίεργο σκηνικό, όπου κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πως θα λειτουργήσει το παζάρι των μετεγγραφών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πολλές ομάδες θα επηρεαστούν καθοριστικά στον οικονομικό τομέα, από την κρίση του κορωνοϊού. Ήδη γνωστοί σύλλογοι σε προηγμένες (ποδοσφαιρικά) χώρες, έχουν κάνει προτάσεις για σημαντικό «ψαλίδι» στη μισθοδοσία των παιχτών.

Οπότε για το προσεχές καλοκαίρι, ίσως να μην είναι τόσο «ώριμες» οι συνθήκες, για να έλθει δελεαστική πρόταση από ομάδα εκτός Κύπρου, για τον Αττίλα Σάλαι.

The post Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ σκηνικό, αλλάζει τα ΠΛΑΝΑ για Σάλαι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top