ONEK: Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης μέσω Skype

ONEK: Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης μέσω Skype

Αυτή την περίοδο, βιώνουμε όλοι μας μια πρωτόγνωρη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας.

Σε καταστάσεις κρίσεων είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να νιώθουμε διάφορα συναισθήματα όπως αβεβαιότητα, φόβο, άγχος, και αγωνία. Γι’ αυτό τον λόγο, ανθρώπινη επαφή, η ανταλλαγή απόψεων και η έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων είναι σημαντικοί παράγοντες για την βελτίωση της ψυχικής μας υγείας και ευεξίας.

Το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνει Ομάδες Τηλεδιάσκεψης μέσω του προγράμματος Skype όπου κάθε Πέμπτη, από τις 2 Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάζουμε σκέψεις και συναισθήματα που προκύπτουν από την παρούσα κατάσταση καθώς και να συζητήσουμε τρόπους και ιδέες διαχείρισής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος μια ή περισσότερες φορές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Ας κρατήσουμε λοιπόν την ανθρώπινη επαφή έστω πίσω και από μια οθόνη!

Ημερομηνία έναρξης: 02/04/2020
Ώρα διεξαγωγής: 17:00- 18:30
Αριθμός συμμετεχόντων: Μέχρι 4 άτομα σε κάθε ομάδα.
Συντονίστρια: Στέλλα Νικολάου, Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Δηλώσεις συμμετοχής: Στείλτε μήνυμα ή τηλεφωνήστε στο 97608884

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE