ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tι απάντηση ήταν αυτή! Ο Πρόεδρος βάζει στη θέση του τον Γ. Εισαγγελέα! «Φίλε Κύριε…»

Tι απάντηση ήταν αυτή! Ο Πρόεδρος βάζει στη θέση του τον Γ. Εισαγγελέα! «Φίλε Κύριε…»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε απόψε στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη την πιο κάτω επιστολή μέσα από την οποία διαφαίνεται ότι πλέον παίρνει ξεκάθαρα θέση.

Ενώ το σήριαλ συνεχίζεται και η Κυπριακή Δημοκρατία ταλανίζεται από τις συνεχείς κατηγορίες  και καταγγελίες των πολιτειακών αξιωματούχων που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν χαμηλώσει το επίπεδο επικίνδυνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που μέχρι και χθες, παρέμεινε αμέτοχος στον όλο σάλο που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα με επιστολή του, ξεμπροστιάζει στην ουσία τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

“Παρακολούθησα με πολλή προσοχή τόσο τις δηλώσεις του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα όσο και την ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Απαξιώ να απαντήσω καθ΄οιονδήποτε τρόπο σε όσα αστήρικτα λέχθηκαν προς δημιουργία προπετάσματος καπνού και αποπροσανατολισμού” ανέφερε χθες ο κ. Κληρίδης σε γραπτή του δήλωση, ενώ σε προσπάθεια ο Νίκος Αναστασιάδης να κατευνάσει τα πνεύματα τον δικαιολόγησε λέγοντας ότι ίσως ο κ. Κληρίδης να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, με τον ίδιο όμως ρίχνοντας λάδι στη φωτιά να απαντά πως όχι μόνο δεν ήταν φορτισμένος αλλά εννοούσε τα όσα είπε κάνοντας λόγο παράλληλα και για εξευτελισμό των θεσμών.

Σήμερα λοιπόν πήρε την απάντηση του:

Ως ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θεματοφύλακας του Συντάγματος θεωρώ πως η απαξίωση της υβριστικού περιεχομένου είναι η μόνη αρμόζουσα.

Δεν θα παραλείψω εντούτοις να σας καλέσω όπως αξιοποιήσετε τη βοήθεια που η Πολιτεία σας παραχώρησε προκειμένου το ταχύτερο να προσαχθούν επιτέλους, ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή του κράτους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top