Ο Δήμος Λάρνακας παρέχει βοήθεια σε εργαστήρια για εξετάσεις για κορωνοϊό

Ο Δήμος Λάρνακας παρέχει βοήθεια σε εργαστήρια για εξετάσεις για κορωνοϊό

Ο Δήμος Λάρνακας παρέχει βοήθεια σε κλινικά εργαστήρια για διενέργεια εξετάσεων για κορωνοϊό, ενώ συνεχίζονται οι απολυμάνσεις για περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες στιγμές που περνά η Κύπρος και με αίσθημα ευθύνης προς τους συνδημότες μας, ο Δήμος Λάρνακας θέτει προς διάθεση των κλινικών ιδιωτικών εργαστηρίων που εντάσσονται στον κατάλογο για διερεύνηση του Covid – 19, για λήψη δειγμάτων δημοτικούς χώρους και για τη διαδικασία drive through, δημοτικούς χώρους στάθμευσης».

 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 24651088 και 24816579.
 
Επίσης «συνεχίζονται οι καθημερινές επαναληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους στη Λάρνακα, ως ένα από τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα πλαίσια της λήψης μέτρων για την ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης  του Κορωνοϊού. Παράλληλα συνεχίζεται καθημερινά η απολύμανση σκυβαλοφόρων και άλλων οχημάτων του Δήμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE