ΔΙΕΘΝΗ

Οι δράκοι των παραμυθιών

Οι δράκοι των παραμυθιών

Πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση, κι εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά των Βαυαρών, οι «δράκοι» επικράτησαν 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο «Ντραγκάο» και πήραν σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού του Μονάχου!

Οι Βαυαροί ταξίδευαν στην Πορτογαλία έχοντας πολλές απουσίες, με πιο τρανταχτές εκείνες των Ρόμπεν και Ριμπερί, γεγονός το οποίο ήθελε να εκμεταλλευτεί το... διψασμένο σύνολο του Λοπετέγι, το οποίο ήταν το μοναδικό αήττητο στη διοργάνωση.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για του Πορτογάλους, καθώς ο Τσάμπι Αλόνσο έκανε τραγικό λάθος, ο Μαρτίνες το εκμεταλλεύτηκε κι ο Νόιερ υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κουαρέσμα (3'). Μάλιστα, ο Γερμανός πορτιέρο θα μπορούσε να αντικρίσει κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμά του. Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και δεύτερο, απανωτό, τραγικό λάθος της Μπάγερν, αυτή τη φορά με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ντάντε, ο οποίος «πούλησε» την μπάλα στον Κουαρέσμα, εκείνος τον... ευχαρίστησε και με ψύχραιμο τελείωμα «έγραψε» στο 10' το 2-0! Το σύνολο του Γκουαρντιόλα προσπαθούσε να βρει χώρους για να αντιδράσει, δίχως μεγάλη ευκολία. Παρόλα αυτά, κατάφερε να μειώσει στο 28ο λεπτό, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Μπόατενγκ και κοντινό τελείωμα του Τιάγκο.

Η Πόρτο δεν είχε διάθεση να πατήσει φρένο κι έχασε μοναδική ευκαιρία στον 57', όμως ο Νόιερ έκανε μία ασύλληπτη επέμβαση στο πλασέ του Ερέρα. Ο Γερμανός πορτιέρο ωστόσο, δεν είχε απάντηση, οκτώ λεπτά αργότερα. Η άμυνα της Μπάγερν έκανε ακόμη ένα λάθος, αυτή τη φορά με τον Μπόατενγκ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Τζάκσον Μαρτίνες για να διαμορφώσει το 3-1!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top