Europa League: Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης

Europa League: Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης

Με τέσσερις αναμετρήσεις αρχίζει η δράση στην προημιτελική φάση του Europa League.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Ντνίπρο. Οι Βέλγοι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην φετινή διοργάνωση.

Την αρνητική παράδοση απέναντι σε ιταλικές ομάδες θέλει να σπάσει η Ντιναμό Κιέβου που φιλοξενεί την Φιορεντίνα. Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στο «Σάντσες Πιθχουάν» ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ζενίτ ενώ η Βόλσφμπουργκ, που τα πάει περίφημα στο γερμανικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει την Νάπολι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

22:05 Βόλφσμπουργκ – Νάπολι (ΡΙΚ 2)

22:05 Σεβίλλη – Ζενίτ (Cytavision Sports 1)

22:05 Ντιναμό Κιέβου – Φιορεντίνα (Cytavision Sports 2)

22:05 Κλαμπ Μπριτζ – Ντνίπρο (Cytavision Sports 3)

Επιμέλεια: Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE