ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Ζοάο Πέδρο ΜΙΛΗΣΕ για την κατάσταση στην Κύπρο, τι κάνει σπίτι στην… καραντίνα και εάν θέλησε να πάει Πορτογαλία

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Ζοάο Πέδρο ΜΙΛΗΣΕ για την κατάσταση στην Κύπρο, τι κάνει σπίτι στην… καραντίνα και εάν θέλησε να πάει Πορτογαλία

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ζοάο Πέδρο, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.desporto.sapo.pt , μιλώντας κυρίως για το πως έχει η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την κατάσταση στην Κύπρο: «Εδώ η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέχρι τις 13 Απριλίου τουλάχιστον. Μπορούμε μόνο να πάμε στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο ή στο γιατρό, όμως χρειάζεται ειδική άδεια με sms».

Για το πως διατηρείται σε φόρμα: «Προσπαθώ με το πρόγραμμα που μου έδωσε η ομάδα, κάνω ποδήλατο στο σπίτι και άλλες ασκήσεις».

Για το τι κάνει καθημερινά: «Η καθημερινή μου ζωή νομίζω ότι είναι η ίδια με αυτήν όλων των υπολοίπων αυτή τη στιγμή. Παίζοντας με τις κόρες μου, κάνοντας ατομική προπόνηση, ακούω μουσική και playstation».

Για το εάν είναι δύσκολο να κάνει προπόνηση στο σπίτι: «Είναι κάτι που δεν είμαι συνηθισμένος. Μου λείπει η μπάλα, να είμαι στο γήπεδο, στο γυμναστήριο».

Πόσο είναι στο σπίτι: «Είμαι με την οικογένεια μου, τη σύζυγο μου και τις 2 κόρες μου».

Για το αν εξέτασε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Πορτογαλία, δεδομένου ότι μπήκε σε… καραντίνα και το ποδόσφαιρο; «Προς το παρόν όχι, δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους Πορτογάλους; «Να συμμορφώνονται αυστηρά με τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στη χώρα και να μένουν στο σπίτι, ώστε τα πράγματα να μπορούν να επανέλθουν στην κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Προσέξτε».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Ζοάο Πέδρο ΜΙΛΗΣΕ για την κατάσταση στην Κύπρο, τι κάνει σπίτι στην… καραντίνα και εάν θέλησε να πάει Πορτογαλία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE