Τι απάντησε ο πορτιέρο της Ομόνοιας για το εάν επιδίωξε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Ελλάδας

Τι απάντησε ο πορτιέρο της Ομόνοιας για το εάν επιδίωξε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Ελλάδας

Δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Παντιλίμον, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.gsp.ro όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εάν επιδίωξε να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η απάντηση του πορτιέρο: «Όχι δεν επεδίωξα να πάω στον Ολυμπιακό και δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Επειδή ο κύριος Μαρινάκης είναι και στην Φόρεστ και στον Ολυμπιακό συζητιόταν και συζητιέται ακόμα το να πηγαίνουν εκεί παίκτες από τον ελληνικό σύλλογο και το ανάποδο. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα ή θέμα στην Φόρεστ. Ήμουν πολύ καλά και δεν νομίζω ότι είχα σκεφτεί μία τέτοια μεταγραφή».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Τι απάντησε ο πορτιέρο της Ομόνοιας για το εάν επιδίωξε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Ελλάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.