ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιλά με τον μάνατζερ του Τονάλι

Μιλά με τον μάνατζερ του Τονάλι

 

Τον Τονάλι παρακολουθεί όλη η Ιταλία και οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ, όμως ο παίκτης επανέλαβε ότι είναι οπαδός των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί η γραμμή της μεταγραφικής πολιτικής, η Μίλαν ήρθε σε επαφή με τον μάνατζέρ του και έχει το πλεονέκτημα ότι ο παίκτης είναι τιφόζο του club.

«Είμαι οπαδός της Μίλαν, το είδωλό μου είναι ο Τζενάρο Γκατούζο. Οι συγκρίσεις με τον Πίρλο; Είναι λόγω των μαλλιών, δεν με ενοχλεί, όμως είναι ένας παραλληλισμός που  δεν μου ταιριάζει. Έχουμε ένα κοινό, όμως στο γήπεδο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Πίρλο είχε υπερβολική ποιότητα. Δεν ξέρω ποιος θα μπορέσει να φτάσει στο επίπεδό του».

Πηγή: Snda.gr

The post Μιλά με τον μάνατζερ του Τονάλι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top