ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ: Αγγίζει το 50% της κανονικής η βροχόπτωση Απριλίου

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ: Αγγίζει το 50% της κανονικής η βροχόπτωση Απριλίου

Στο 49% της κανονικής για τον μήνα έφτασε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι και τις 9.00 το πρωί της 10ης Απριλίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από την 1η μέχρι το πρωί της 10ης Απριλίου 2019, η μέση βροχόπτωση ανήλθε στα 14,6 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 49% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Απριλίου μέχρι το πρωί της 10ης Απριλίου ανήλθε στα 14,6 χιλιοστά ή στο 49% σε σχέση με την κανονική ποσότητα του μήνα, ενώ η ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ωρου ανήλθε στα 7,4 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης το ίδιο διάστημα σημειώθηκε στον Σταυρό της Ψώκας με 41,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 73% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν ο Κόρνος με 31,5 χιλιοστά βροχόπτωσης ή στο 117% της κανονικής, το γεφύρι της Παναγιάς με 29,8 χιλιοστά (115% της κανονικής) και τα Πλατάνια με 19,3 χιλιοστά (37% της κανονικής).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE