ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεοδώρου: Η παρουσία του στην Ανόρθωση, πως τον απέρριψαν, τι είπε για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και τα ματς των «βυσσινί» που ξεχώρισε

Θεοδώρου: Η παρουσία του στην Ανόρθωση, πως τον απέρριψαν, τι είπε για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και τα ματς των «βυσσινί» που ξεχώρισε

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Δημήτρης Θεοδώρου, μίλησε τη Δευτέρα (13-04-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την επικαιρότητα και τις ανακοινώσεις της ΚΟΠ και του ΠΑΣΠ: «Δεν θέλω να πάρω θέση. Οι αρμόδιοι θα το χειριστούν».

Για την καθημερινότητα του: «Είμαι στο σπίτι με την οικογένεια μου. Βρήκα την ευκαιρία να περάσω περισσότερο χρόνο με τα μικρότερα μου αδέρφια. Υπάρχουν και κάποια θετικά σε όλα αυτά που ζούμε. Ακολουθώ το πρόγραμμα που μου στέλνει η ομάδα. Κάνουμε on line προπονήσεις με την ομάδα».

Για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα:
 «Ξεκίνησα από 6 χρονών στην Ομόνοια Αραδίππου. Ήταν η ομάδα που με ανέδειξε. Ο Βαλεντίν Ιγνάτοφ είδε κάτι ξεχωριστό σε μένα και με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου».

Για το πως κατέληξε στην ΕΝΠ:
 «Με ζήτησε ο Γιώργος Κοσμά. Κάναμε συνάντηση και συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή σε όλα. Ήταν πολύ έντονο το ενδιαφέρον του, αφού με ήξερε από παλιά και γιατί με παρακολουθούσε σε πολλά παιχνίδια».

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση;
 «Η βασική θέση που γνωρίζω καλύτερα είναι στα άκρα της επίθεσης. Προτιμώ αριστερά για να παίζω με αντίθετο πόδι. Φέτος, αγωνίστηκα και ως δεύτερος επιθετικός. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπου και αν αγωνίζομαι».

Για το συμβόλαιο του
: «Είναι μέχρι το 2022».

Αν υπάρχει ρήτρα;
 «Νομίζω δεν υπάρχει ρήτρα».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες:
 «Ναι. Γνωρίζω ότι κάποιες ομάδες με παρακολουθούν. Αυτά είναι θέματα με τα οποία ασχολείται ο ατζέντης μου. Προσωπικά, θέλω να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο».

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να πας σε μια πιο μεγάλη ομάδα και να έχεις ουσιαστική προσφορά
; «Πιστεύω πως ναι. Είμαι έτοιμος».

Για τη δυσκολία που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή:
 «Όλοι οι ποδοσφαιριστές και αθλητές, νιώθουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Μου λείπει το γήπεδο και η καθημερινή πίεση. Είναι περίεργο το συναίσθημα, να μην μπορείς να βγεις έξω για προπόνηση».

Είχες πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία με την Ανόρθωση και με προπονητή τον κ. Πούτσε;
 «Ναι το 2016. Εκείνη τη χρονιά με παρακολουθούσε η Ανόρθωση μέσω του Σοφοκλή Γεωργίου. Ακολούθως η Ανόρθωση, τα βρήκε με την Ομόνοια και άρχισα προπονήσεις. Πήγα προετοιμασία στην Πολωνία, αγωνίστηκα στα φιλικά. Όταν επιστρέψαμε στην Κύπρο, ο τεχνικός διευθυντής, ο κ. Μπενίτο, μου είπε ότι δεν ήμουν έτοιμος».

Αν τον απογοήτευσε το πιο πάνω:
 «Είχε απόλυτο δίκαιο ο κ. Μπενίτο, αφού δεν ήμουν έτοιμος».

Για την παρουσία του στην Εθνική:
 «Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Ένιωσα περήφανος για την κλήση μου. Ένιωσα ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν στο μέγιστο βαθμό. Το να κληθείς στην εθνική είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Ήταν σπουδαίο το συναίσθημα να αντιπροσωπεύεις τη χώρα σου. Δυστυχώς χάσαμε στο συγκεκριμένο αγώνα με τη Σκωτία. Ανυπομονώ για τη συνέχεια».

Για το φετινό πρωτάθλημα και για το γεγονός ότι Ομόνοια και Ανόρθωση οδηγούν την κούρσα:
 «Ομόνοια και Ανόρθωση, δίκαια είναι εκεί. Όταν έπαιξα αντίπαλος τους, ήταν κάτι το διαφορετικό. Είναι πολύ οργανωμένες. Η Ομόνοια είναι ποιοτική φέτος. Το ΑΠΟΕΛ φάνηκε κουρασμένο».

Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα από τις Ομόνοια και Ανόρθωση;
 «Προσωπικά, θα έλεγα η Ομόνοια, ζώντας το παιχνίδι στο γήπεδο».

Για τη δική του παρουσία:
 «Δεν ξεχωρίζω παιχνίδια για μένα, αλλά για την ομάδα μου. Σίγουρα, όμως είναι το παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο, όταν κάναμε την πρώτη μας νίκη και εγώ πέτυχα δύο γκολ. Επίσης με την ΑΕΚ, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Ωραίο συναίσθημα ήταν στο παιχνίδι με την Πάφο, όταν πήραμε ισοπαλία στο 90΄+4 με δικό μου γκολ και ενώ παίζαμε με παίκτη λιγότερο».

Απολαμβάνεις την παρουσία σου στην ΕΝΠ; Πως είναι οι συνθήκες;
 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προσωπικά, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο. Όλους μέχρι τον κ. Τσόκκο. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Υπήρχαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και χρειαζόταν χρόνος. Καταφέραμε βήμα με βήμα και βρήκαμε τα πατήματα μας. Πήραμε θετικά αποτελέσματα και ανεβήκαμε βαθμολογικά».

Για τους προπονητές που είχε στην ΕΝΠ
: «Ο Γιώργος Κοσμά ήταν αυτός που με πήρε στην ομάδα. Όταν έφυγε ένιωθα κάπως… Μετά ήρθε ο κ. Σιβιέρο, ο οποίος πίστεψε και αυτός σε μένα. Άρχισα και να σκοράρω. Με τον κ. Γιανέφσκι, γίναμε πιο ομάδα. Και οι τρεις πέρασαν το δικό τους κομμάτι, όμως με τον κ. Γιανέφσκι ήταν διαφορετικό. Σε εννιά αγωνιστικές, χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι».

Για τις φιλοδοξίες του:
 «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε τα όνειρα μας. Θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να βελτιώνομαι και να διατηρήσω τη θέση του βασικού στην ΕΝΠ. Θέλω να είμαι στις κλήσεις της εθνικής. Το όνειρο του εξωτερικού, πάντα το έχω στο μυαλό μου. Όμως όλα στην ώρα τους».

Τι σας λένε για ενδεχόμενη επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια;
 «Κανείς δεν ξέρει το πότε. Κάνουμε το πρόγραμμα μας, για να ξεκινήσουμε μέσα Μαΐου και αν όλα πάνε καλά μέσα Ιουνίου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Μένουν 9 αγωνιστικές».

The post Θεοδώρου: Η παρουσία του στην Ανόρθωση, πως τον απέρριψαν, τι είπε για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και τα ματς των «βυσσινί» που ξεχώρισε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top