ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά και τα 112 τεστ δημοτών και πολιτών στη Γεροσκήπου

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά και τα 112 τεστ δημοτών και πολιτών στη Γεροσκήπου

Aρνητικά είναι και τα 112 τεστ στα οποία υποβλήθηκαν δημότες και πολίτες, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης είπε πως η δειγματοληψία που διενήργησε ο Δήμος Γεροσκήπου ήταν στοχευμένη και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του.

Όπως εξήγησε, στη δειγματοληψία συμμετείχαν εκτός των υπαλλήλων του Δήμου Γεροσκήπου, εργαζόμενοι στις υπεραγορές, σε take away και φούρνους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως το κόστος των διαγνωστικών τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου το επωμίστηκε η τοπική αρχή, εξ`ολοκλήρου.
Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη δειγματοληψία για τον κορωνοϊό κατέβαλαν μόνο 50 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό επωμιζόταν ο Δήμος Γεροσκήπου .     

Ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε και σε επιστολή που απέστειλε χθες στον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά με θέμα τη διανομή κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός το βράδυ της Ανάστασης στη Γεροσκήπου.

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε πως η απάντηση που έλαβε από τον κ. Πενταρά ήταν αρνητική,  αφού όπως εξήγησε, “το διάταγμα δεν εκδίδεται από τον Αστυνομικό Διευθυντή , αλλά από την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο”. Ως εκ τούτου είπε ο κ. Πενταράς δεν έχει το δικαίωμα ο ίδιος και δεν μπορεί να παραχωρήσει οποιαδήποτε έγκριση για το αίτημα του Δ. Γεροσκήπου. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου κάλεσε επίσης τον Δήμαρχο Γεροσκήπου για την ικανοποίηση οποιουδήποτε αιτήματος να αποταθεί στο αρμόδιο Υπουργείο.

Σημειώνεται πως την πρόταση για την κατ’ οίκον διανομή του Αγίου Φωτός στους πιστούς στη Γεροσκήπου, κατέθεσε ενώπιον της δημοτικής αρχής δημοτικός σύμβουλος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top