ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά και τα 112 τεστ δημοτών και πολιτών στη Γεροσκήπου

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά και τα 112 τεστ δημοτών και πολιτών στη Γεροσκήπου

Aρνητικά είναι και τα 112 τεστ στα οποία υποβλήθηκαν δημότες και πολίτες, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης είπε πως η δειγματοληψία που διενήργησε ο Δήμος Γεροσκήπου ήταν στοχευμένη και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του.

Όπως εξήγησε, στη δειγματοληψία συμμετείχαν εκτός των υπαλλήλων του Δήμου Γεροσκήπου, εργαζόμενοι στις υπεραγορές, σε take away και φούρνους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως το κόστος των διαγνωστικών τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου το επωμίστηκε η τοπική αρχή, εξ`ολοκλήρου.
Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη δειγματοληψία για τον κορωνοϊό κατέβαλαν μόνο 50 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό επωμιζόταν ο Δήμος Γεροσκήπου .     

Ο κ. Παυλίδης αναφέρθηκε και σε επιστολή που απέστειλε χθες στον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά με θέμα τη διανομή κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός το βράδυ της Ανάστασης στη Γεροσκήπου.

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε πως η απάντηση που έλαβε από τον κ. Πενταρά ήταν αρνητική,  αφού όπως εξήγησε, “το διάταγμα δεν εκδίδεται από τον Αστυνομικό Διευθυντή , αλλά από την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο”. Ως εκ τούτου είπε ο κ. Πενταράς δεν έχει το δικαίωμα ο ίδιος και δεν μπορεί να παραχωρήσει οποιαδήποτε έγκριση για το αίτημα του Δ. Γεροσκήπου. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου κάλεσε επίσης τον Δήμαρχο Γεροσκήπου για την ικανοποίηση οποιουδήποτε αιτήματος να αποταθεί στο αρμόδιο Υπουργείο.

Σημειώνεται πως την πρόταση για την κατ’ οίκον διανομή του Αγίου Φωτός στους πιστούς στη Γεροσκήπου, κατέθεσε ενώπιον της δημοτικής αρχής δημοτικός σύμβουλος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE