ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Βγήκαν για βόλτα και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά - Η απόφαση του Δικαστηρίου

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Βγήκαν για βόλτα και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά - Η απόφαση του Δικαστηρίου

Πρόστιμα ύψους 800 ευρώ επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα με άμεση καταβολή  για παραβιάσεις των υπουργικών διαταγμάτων βάσει του περί Λοιμακαθάρσεως  Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 15/4 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους χρηματικά πρόστιμα 400 ευρώ για έκαστο.
 
Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 34χρονο που εντοπίστηκαν στις 25 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκστρατείας της Αστυνομίας, για την τήρηση των μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας να διακινούνται πεζοί χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά άδειας εξόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE