ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επαναληπτικός έλεγχος των επαγγελματιών υγείας για 2η μέρα στο ΓΝ Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επαναληπτικός έλεγχος των επαγγελματιών υγείας για 2η μέρα στο ΓΝ Πάφου

Συνεχίζεται και την Πέμπτη 16/04, και για 2η ημέρα , ο επαναληπτικός έλεγχος για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου  στο Ιατρείο Δημόσιας Υγείας στη βάση προγράμματος.

Μέχρι την Τετάρτη 15/04, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ, έγιναν δειγματοληψίες σε 147 επαγγελματίες υγείας του ΓΝ Πάφου , ενώ  η δειγματοληψία συνεχίζεται και σήμερα και  αναμένεται να ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους .  

Στο μεταξύ έξι ασθενείς νοσηλεύονται στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου με λοίμωξη του αναπνευστικού, με την προσθήκη 76χρονης γυναίκας χτες το βράδυ. 

Στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου νοσηλεύονται  μέχρι στιγμής έξι ασθενείς εκ των οποίων τρεις  γυναίκες  και συγκεκριμένα, μια 74χρονη, μία 83χρονη και η 76χρονη , και τρεις  άνδρες, ένας 75χρονος,  ένας 43χρονος , καθώς και ο 77χρονος που εισήχθη χτες  το απόγευμα  .

Ο 41χρονος ασθενής που νοσηλεύονταν στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπερούντας επειδή διεγνώθη με φυματίωση.

Εξάλλου εξιτήριο πήρε 88χρονος που νοσηλεύονταν στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης μετά την διάγνωση του τέστ για τον κορωνοϊό που ήταν αρνητικό.

Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο 77χρονος που μεταφέρθηκε  επίσης χτες στο Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου και στην συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία στον Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών παρουσιάζοντας λοίμωξη του αναπνευστικού, πρόκειται για ασθενή της Μονάδας Αιμοκάθαρσης που παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα που παραπέμπουν σε COVID-19.

Από τον ασθενή έχουν ληφθεί δείγματα και έχουν σταλεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Στο μεταξύ και όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών του Νοσοκομείου  έχουν υποβληθεί σε δειγματοληψία για εξετάσεις κορωνοϊού.  

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top