ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς το παρόν δεν ΧΤΥΠΑ το χέρι στο ΤΡΑΠΕΖΙ ο Κίρζης…

Προς το παρόν δεν ΧΤΥΠΑ το χέρι στο ΤΡΑΠΕΖΙ ο Κίρζης…

Διοικητικά στελέχη άλλων μεγάλων ομάδων σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, άσκησαν σκληρή κριτική στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη, για την αντίδραση του στην πρόταση της ΚΟΠ και των σωματείων για μείωση απολαβών των ποδοσφαιριστών (23 τοις εκατό επί των απολαβών τους για όλο τη σεζόν- με εξαίρεση όσους παίχτες έχουν μηνιάτικο κάτω από 2 χιλιάδες ευρώ).

Ως γνωστό, ήδη έχει απορριφθεί το συγκεκριμένο «πακέτο» από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, επέλεξε να τηρήσει μια μετριοπαθή και διπλωματική στάση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Την περασμένη Τρίτη (14/4), όταν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Active, μεταξύ άλλων είπε:

«Όλοι λέμε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο τον τελευταίο καιρό, με έναν αόρατο εχθρό. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι να βγαίνουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο, για να μπορέσουμε να βγούμε ομαλά απ’ αυτή την κατάσταση. Ας ηρεμήσουμε λίγο και να τα βάλουμε κάτω την κατάλληλη στιγμή».

Εννοείται ότι οι διοικούντες τον Απόλλωνα θα περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, στις νέες συζητήσεις που θα έχει η ΚΟΠ με την ηγεσία του ΠΑΣΠ την άλλη εβδομάδα.

Στο σενάριο που δεν βρεθεί η χρυσή τομή συλλογικά, αναγκαστικά ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του, θα διαχειριστούν από μόνοι τους το όλο ζήτημα.

Τόσο για το διάστημα της «νεκρής» αγωνιστικής (εργασιακής) περιόδου για τους παίχτες, όσο και για το «πακέτο» της μισθοδοσίας τους, για το χρονικό διάστημα παράτασης της σεζόν, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

The post Προς το παρόν δεν ΧΤΥΠΑ το χέρι στο ΤΡΑΠΕΖΙ ο Κίρζης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top