«The Last Dance» – Μάικλ Τζόρνταν: Στη δημοσιότητα 5 λεπτά από το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς! (ΒΙΝΤΕΟ)

«The Last Dance» – Μάικλ Τζόρνταν: Στη δημοσιότητα 5 λεπτά από το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ESPN έδωσε στην δημοσιότητα 5 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο του «The Last Dance» και κάνει την αναμονή να χτυπά κόκκινο.

Επειδή η Κυριακή φαίνεται να αργεί με τόση ανυπομονησία, το ESPN έκανε σε όλους μας ένα δώρο. Έδωσε στην δημοσιότητα 5 λεπτά από το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν και παίρνουμε μια… γεύση από το πρώτο επεισόδιο.

Οι πρώτες εικόνες και οι πρώτες σκέψεις του MJ αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στην οθόνη μας και η ανυπομονησία χτυπάει… κόκκινο.

ΥΠΟΜΟΝΗ!

gazzetta.gr

The post «The Last Dance» – Μάικλ Τζόρνταν: Στη δημοσιότητα 5 λεπτά από το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Σε μια περίοδο όπου το κυπριακό βρισκόταν σε παρατεταμένο λήθαργο, από τον Ιούλιο του 2017 όπου ο Αντόνιο Γκουτέρες, μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» κηρύσσοντας τη λήξη της διάσκεψης στο Κραν Μοντανά μέχρι σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, έχοντας μια Τουρκία και ένα ψευδοκράτος, να απαιτούν λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα, το αποτέλεσμα της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, δικαιολογημένα, έφερε χαμόγελα κυρίως σε Λευκωσία και Αθήνα.