ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πορνοστάρ έσπασε την καραντίνα και έκανε… τουρ – Υποστηρίζει ότι κάνει σημαντική δουλειά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πορνοστάρ έσπασε την καραντίνα και έκανε… τουρ – Υποστηρίζει ότι κάνει σημαντική δουλειά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σάλο έχει προκαλέσει μια γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι είναι απλώς συνοδός και ασκεί λειτούργημα και εθέαθη να δέχεται επτά πελάτες τον έναν μετά τον άλλο σε λίγη ώρα.

Όλα αυτά στη Βρετανία. Η γυναίκα εργαζεται επίσης ως πορνοστάρ στη Γερμανία και υποστηρίζει ότι έχει πρωταγωνιστήσει σε επτά «ροζ» ταινίες.

Η Κίρι Ρέντφιλντ μάλιστα διαφημίζει τις υπηρεσίες της σε ειδική ιστοσελίδα, λέγοντας ότι δέχεται και σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Η νεαρή Κίρι διαφήμιζε στην ιστοσελίδα ότι κάνει… περιοδεία στην περιοχή του Γιορκσάιρ.

Η ανακοίνωση έκανε πολλούς άνδρες να την περιμένουν, παραβιάζοντας την καραντίνα στη Βρετανία.

Όταν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Mirror τη ρώτησαν, είπε ότι ασκεί σημαντικό επάγγελμα.

Μάλιστα δεν δέχεται ότι είναι ιερόδουλος, αλλά συνοδός και πορνοστάρ.

Κορονοϊός: Πορνοστάρ έσπασε την καραντίνα και έκανε... τουρ – Υποστηρίζει ότι κάνει σημαντική δουλειά (pic)

Πηγή: reader.gr

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πορνοστάρ έσπασε την καραντίνα και έκανε… τουρ – Υποστηρίζει ότι κάνει σημαντική δουλειά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE