ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 116 θάνατοι στην Ελλάδα - 2245 τα συνολικά κρούσματα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 116 θάνατοι  στην Ελλάδα -  2245 τα συνολικά κρούσματα

Συνολικά 116 θάνατοι από κορωνοϊό έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα καθώς το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν έξι ακόμα ασθενείς. 

Την Δευτέρα του Πάσχα (20/04), το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας ανακοίνωσε δέκα νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2245.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν μέχρι στιγμή διεξαχθεί λίγο περισσότερα από 55 χιλιάδες δείγματα.


Σημειώνεται, επίσης, ότι κλιμάκιο του ελληνικού Υπουργείου Υγείας μετέβη σήμερα σε δομή προσφύγων στην περιοχή Κρανίδι όπου έγιναν  έλεγχοι 470 σε πρόσφυγες και εργαζόμενους από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα.

Τέλος, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι τα περιοριστικά μέτρα βρίσκονται σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 27 Απριλίου και υπογράμμισε ότι η πιθανή χαλάρωση τους θα είναι σταδιακή και μακρόσυρτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE