ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού την Δευτέρα (20/04)

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού  την Δευτέρα (20/04)

Δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Δευτέρα 20/04, σύμφωνα με τον "υπουργό υγείας" Αλί Πιλί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Πιλί είπε πως έγιναν 396 εξετάσεις χωρίς θετικό κρούσμα και ότι τα περιστατικά ανέρχονται στα 108. Εξήγησε ότι ο νεαρός ηλικίας 30 ετών που ανακοινώθηκε την Κυριακή 19/04, θετικός στον ιό, μεταφέρθηκε την Δευτέρα 20/04, σε άλλο νοσηλευτήριο και του έγινε ξανά εξέταση με αρνητικό αποτέλεσμα. Στον νεαρό έγινε και τρίτο τεστ και πάλι ήταν αρνητικό και έτσι του έδωσαν εξιτήριο.


Ο "υπουργός" είπε διενεργήθηκαν 6,562 εξετάσεις και ότι ένα νοσηλευτήριο στο οποίο μεταφέρονταν ασθενείς με κορωνοϊό, θα δέχεται τώρα  και άλλα περιστατικά. Εξήγησε ότι η πτέρυγα για κορωνοϊό είναι απομονωμένη από το υπόλοιπο κτίριο και ότι η απόφαση για να νοσηλεύονται εκεί και άλλοι ασθενείς πάρθηκε από ειδικούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE