ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας

Θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας του ΟΚΥπΥ στη Λεμεσό, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 835 δειγματοληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, από σύνολο περίπου 1,400 δειγματοληπτικών ελέγχων έχουν μέχρι στιγμής γίνει 835 σε επαγγελματίες υγείας, που εργάζονται στο ΓΝ Λεμεσού και στα Κέντρα Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου και Λινόπετρας.
 
Εξάλλου, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης νοσηλεύονται 26 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ επαγγελματίας υγείας  που προσβλήθηκε από τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ακολούθως στον 5ο όροφο, αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα  στο νοσοκομείο αναφοράς.
 
Στη ΜΕΘ συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος και δυο με τραχειοστομία.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με τα άτομα που προσήλθαν για εξέταση στο ΤΑΕΠ του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού ή στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top