ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ενα εξιτήριο δόθηκε σε ασθενή από το Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ενα εξιτήριο δόθηκε σε ασθενή από το Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενα εξιτήριο δόθηκε την Παρασκευή 27/04, σε ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Το εξιτήριο δόθηκε σε ασθενή του οποίου τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου και θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Μέχρι τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής 27/04, από τους 17 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, οι δύο βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται ως σταθερή.

Σημειώνεται ότι στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται σήμερα 59 άτομα

Εν τω μεταξύ από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 128 εισαγωγές και δόθηκαν 101 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top