Μπύρες, η λύση για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων!

Μπύρες, η λύση για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων!

 

Σε μία ριζοσπαστική πρόταση προχώρησε ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ έβαλε στο τραπέζι την ιδέα που αφορά πώληση μπύρας στους αγώνες της Euroleague και των πρωταθλήματων της Ευρώπης.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ρώσων, θα έφερνε έξτρα έσοδα στους συλλόγους και θα τους βοηθούσε στη «μάχη» με τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για να βγάλουμε χρήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βατούτιν.
Πηγή: Sdna.gr

The post Μπύρες, η λύση για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE