ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος που βόλταρε από Πάφο-Αγλαντζιά - Διερεύνηση για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 39χρονος που βόλταρε από Πάφο-Αγλαντζιά - Διερεύνηση για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

Συνελήφθηκε και οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης ο 39χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου που βρέθηκε στην Αγλαντζιά.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του, οδηγήθηκε σήμερα 39χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα χθες Κυριακή, στην Λευκωσία, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και ασημικά για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσον έχουν κλαπεί. Εναντίον του 39χρονου διερευνάται και υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, στην Λευκωσία.

Τον 39χρονο εντόπισαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, γύρω στις 4.40 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε περιοχή της Αγλαντζιάς. Αρχικά τα μέλη της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει στην περιοχή, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, η μηχανή του οποίου βρισκόταν σε λειτουργεία και από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο 39χρονος.

Ο 39χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την παρουσία του στην περιοχή και υποβλήθηκε σε έλεγχο, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να εντοπίσουν στην κατοχή του τρία ρολόγια και μία λίμα, ενώ στο αυτοκίνητό του, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν διάφορα ασημικά, όπως πιρούνια και ποτήρια. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως λιβέρι, λίμα και σκαρπέλο, ενώ μέσα σε τσάντα ώμου, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού του οχήματος, εντοπίστηκαν δύο ανοιγόμενα μαχαίρια, ένα κλειδί οχήματος, μια δέσμη κλειδιών, ένα σημειωματάριο και ένα κουτί με γάντια.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της μαχαιροφορίας, ενώ αργότερα χθες, ανακρινόμενος ο ύποπτος, ομολόγησε τη διάρρηξη κατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή Λυκαβηττού, στην Λευκωσία. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας αναγνώρισε δύο από τα ρολόγια που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 39χρονου, ως περιουσία που κλάπηκε από την κατοικία του.

Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε χθες Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής. Το πρωί σήμερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top