ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Αναστολή του σχεδίου απόσυρσης παλαιών οχημάτων λόγω πανδημίας

ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Αναστολή του σχεδίου απόσυρσης παλαιών οχημάτων λόγω πανδημίας

Αναστολή παίρνουν ένα ένα τα σχέδια της Κυβέρνησης που είχαν προγραμματιστεί πριν την έξαρση και εξάπλοση της πανδημίας του κορωνοϊου.

 

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργών, Γιάννη Καρούσο αρκετά σχέδια του Υπουργείου οπως και το Σχέδιο Απόσυρσης και Αντικατάστασης Παλαιών Οχημάτων δεν θα πραγματοποιηθούν τις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένα.

Αναστολή, λοιπόν και επίσημα δια στόματος Υπουργού σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ για αρκετά σχέδια, γνωρίζοντας πως αυτό θα επηρεάσει τους πολίτες. Ωστόσο όπως και ο ίδιος επισήμανε όλα αυτα θα τεθούν στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλιού και θα ληφθούν αποφάσεις. 

Οπως σχολίασε για να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο ή και άλλα σχέδια χρειάζεται πρώτα έγκριση απο το Υπ.Οικονομικών.

Σε αυτή τη φάση είναι γνωστό σε όλους οτι κάθε χωρά περνά μια κρίση πέρα απο την πανδημία και στην οικονομία, με αρκετές χώρες να πρέπει να βρουν πλάνο επιβίωσης και ρευστότητας με επανεκκίνηση της οικονομίας και μέσα απο διάφορα άλλα κονδύλια ή δανειοδοτήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top