ΚΥΠΡΟΣ: Με μάσκες θα εμφανίζονται οι δικηγόροι στα Δικαστήρια Αμμοχώστου και Λάρνακας

ΚΥΠΡΟΣ: Με μάσκες θα εμφανίζονται οι δικηγόροι στα Δικαστήρια Αμμοχώστου και Λάρνακας

Με μάσκες θα εμφανίζονται από τώρα και στο εξής, λόγω κορωνοϊού οι δικηγόροι στα Επαρχιακά Δικαστήρια Αμμοχώστου και Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση των Δικηγορικών Συλλόγων Αμμοχώστου – Λάρνακας (Την Τετάρτη 29/04), αναφέρεται ότι «θα πρέπει να φέρουν μάσκες όλοι όσοι θα εισέρχονται στο χώρο των Δικαστικών Μεγάρων στη Λάρνακα και στο Παραλίμνι. Μάσκες θα πρέπει να φέρουν επίσης οι διάδικοι, οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες».
 
Προστίθεται ότι «οι δικηγόροι που θα εμφανίζονται ενώπιον των Δικαστηρίων συστήνεται όπως φέρουν τις διαφανείς/ πλαστικές μάσκες» ενώ απευθύνεται έκκληση όπως «για τα συγκεκριμένα μέτρα ενημερώνονται εκ των προτέρων τόσο οι πελάτες όσο και οι μάρτυρες».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κάθε δικηγόρος που επισκέπτεται τα γραφεία των Δικηγορικών Συλλόγων για να εξυπηρετηθεί οφείλει να τηρεί τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών και αντισηπτικού. Οσοι δικηγόροι δεν κατάφεραν να προμηθευτούν με τις συγκεκριμένες διαφανής/ πλαστικές μάσκες, καλούνται να απευθύνονται για εξυπηρέτηση στην Μαρία Χρίστου, στα γραφεία των Δικηγορικών Συλλόγων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας».
 
Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Λάρνακας «θα εκδώσουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με ό,τι αφορά την λειτουργία των Δικαστηρίων και τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούνται».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE