Ο διάδοχος του Αλέκου Μαρκίδη στη δικηγορική φίρμα – «Υποτροφία για μεταπτυχιακό»

Ο διάδοχος του Αλέκου Μαρκίδη στη δικηγορική φίρμα – «Υποτροφία για μεταπτυχιακό»

Ο Νίκος Μακρίδης θα αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία Μαρκίδη και Σια ΔΕΠΕ, μετά τον χαμό του Αλέκου Μαρκίδη.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοινώνει ότι "θα ανακοινωθεί μία υποτροφία για μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου".

Η εταιρεία σε Δελτίο Τύπου που κοινοποίησε σημειώνει τα ακόλουθα:

"Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο του Αλέκου Μαρκίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας μας.

Ο Αλέκος Μαρκίδης, πρώην Γενικός Εισαγγελέας, εξαίρετος δικηγόρος και πολιτικός, υπηρέτησε την πατρίδα του και το δικηγορικό επάγγελμα με αριστεία.

Προς τιμήν της μνήμης και της κληρονομίας του Αλέκου Μαρκίδη, θα ανακοινωθεί μία υποτροφία για μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Με ομόφωνη απόφασή της, η Εταιρεία διόρισε νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Νίκο Μακρίδη.

Με οδηγό τα 80 χρόνια πείρας και τις αξίες της, η Εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της και την απρόσκοπτη προσφορά υπηρεσιών στους Πελάτες της ανά το παγκόσμιο".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», ενώ εμφανίζεται στη 17η θέση ανάμεσα στις 26 χώρες που συμμετέχουν. Μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό

BEST OF TOTHEMAONLINE