ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 5ήμερη κράτηση στους δυο άνδρες για απόπειρα απαγωγής παιδιών και μαχαιροφορίας

ΠΑΦΟΣ: 5ήμερη κράτηση στους δυο άνδρες για απόπειρα απαγωγής παιδιών και μαχαιροφορίας

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 ετών, κατοίκων Πάφου για υπόθεση απόπειρας απαγωγής δύο ανήλικων αγοριών, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, μαχαιροφορίας και παράνομη κατοχή περιουσίας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τη σύλληψη των δύο 24χρονων, καταλυτική ήταν η συμβολή φρουρών ασφαλείας σχολικού κτηρίου της Πάφου, έξω από το οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία φρουρός ασφαλείας, γύρω στις 4.15μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στο σχολικό κτήριο, άκουσε ένα αγόρι να φωνάζει και στη συνέχεια είδε, στο δρόμο, εκτός του κτηρίου, δύο αγόρια πάνω στα ποδήλατά τους. Δίπλα τους βρισκόταν αυτοκίνητο, το οποίο είχε την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή, με τον συνοδηγό, σύμφωνα με τον φρουρό ασφαλείας, να προσπαθεί να αρπάξει το ένα από τα δύο αγόρια.

Ο φρουρός κινήθηκε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναχωρήσει από τη σκηνή. Μερικά λεπτά αργότερα, ο φρουρός ασφαλείας, με τη βοήθεια δεύτερου προσώπου, εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του σχολείου. Εκεί εντοπίστηκαν και οι δύο 24χρονοι, οι οποίοι φέρονται να επέβαιναν στο όχημα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά από σχετική έρευνα, εντόπισαν εντός του οχήματος ένα μαχαίρι και δύο κλειδιά αυτοκινήτων.

Λίγο αργότερα οι δύο 24χρονοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες, φέρονται να αρνούνται ενοχή, ενώ έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς για την παρουσία τους στην περιοχή, οι οποίοι διερευνώνται.

Οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 7 ετών, αναμένεται να προβούν σε σχετικές καταθέσεις, στην παρουσία των γονέων τους και λειτουργών των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top