ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η ΑΕΛ ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης άνευ αντιπάλου»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Η ΑΕΛ ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης άνευ αντιπάλου»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Σωκράτης Πουλλής, δάσκαλος στο Ε’ δημοτικό σχολείο Λεμεσού, ευχαρίστησε το ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, την ΑΕΛ, αλλά και τον ηθοποιό Κώστα Βήχα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τα νέα πακέτα τροφίμων που έδωσαν σε άπορες οικογένειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχαριστίες στην ΑΕΛ μετά την κίνηση ανθρωπιάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναλυτικά:

“Είναι κάποια πράγματα εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρα δύσκολης και καταθλιπτικής κατάστασης που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, που σε κάνουν να νιώθεις την ελπίδα να φτερουγίζει μέσα σου και να βλέπεις το πολυπόθητο φως να λάμπει εκτυφλωτικά στην άκρη της σήραγγας…

Χτυπάει το τηλέφωνο μου χτες και με μεγάλη έκπληξη βλέπω να με καλεί ο διευθυντής της ΑΕΛ, κος Δημήτρης Γιαννέλης! Η έκπληξη και η χαρά μου πολλαπλασιάζονται, όταν διαπιστώνω ότι σκοπός του τηλεφωνήματος είναι το ενδιαφέρον του για τις πέντε οικογένειες με μηδαμινά εισοδήματα και πολλαπλές ανάγκες από το σχολείο μας, που φρόντισε το ΚΕΠΑΚΥ, η ΑΕΛ και ο ηθοποιός Κώστας Βήχας να κάνουν πραγματικό Πάσχα πριν 20 περίπου μέρες!

Με ενημερώνει ότι… θέλουν, τώρα που πέρασαν αρκετές μέρες από το Πάσχα, να βοηθήσουν με νέα πακέτα τροφίμων τις οικογένειες…

Στην προσφορά του προστίθεται αμέσως και 6η οικογένεια για την οποία τον ενημερώνω ότι πληροφορηθήκαμε τελευταία, πως βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση!

Σήμερα κιόλας, οι έξι οικογένειες παρέλαβαν με ένα τεράστιο χαμόγελο χαράς και ανακούφισης, τα πλουσιότατα πακέτα τροφίμων που περιλάμβαναν και του… πουλιού το γάλα!

Βλέπετε… κάποιων ανθρώπων η προσφορά κι η στήριξη στον συνάνθρωπό τους που έχει ανάγκη δεν αρκείται σε… ένα Πάσχα, κάποια Χριστούγεννα, ένα φιλανθρωπικό γκαλά…

Συνεχίζεται κάθε μέρα, κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο που νιώθουν ότι ο συνάνθρωπος τους στη διπλανή πόρτα υποφέρει…

Κύριε Αντρέα Σοφοκλέους, κυρία Aσουσένα Σοφοκλέους Azucena Rivera Bustamante Kepaky Andreas Sofocleous, Κύριε Γιαννέλη Dimitris Giannelis που, εντελώς αθόρυβα, από διευθυντής ποδοσφαίρου έχεις μετατραπεί σε διευθυντή ανθρωπιάς τους τελευταίους μήνες δουλεύοντας ακατάπαυστα γι’ αυτό τον ιερό σκοπό, κύριε Βήχα… ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους σας ως μια ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας γισ όλα όσα προσφέρετε στην κοινωνία και τον άνθρωπο!

Ξέρετε κάτι;;; Οπαδός της ΑΕΛ δεν ήμουν ποτέ και ούτε είμαι και τώρα, αλλά οφείλω να παραδεκτώ ότι η ΑΕΛ και η υπόλοιπη ομάδα αυτής της προσπάθειας, ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ εν μέσω Κορωνοϊου, άνευ αντιπάλου!!! Respect!!!”.

The post «Η ΑΕΛ ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης άνευ αντιπάλου»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top