ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπαρταριστές ατάκες Τορναρίτη – Η… σύγκριση Κύπρου-Γερμανίας, το Τιμπουκτού, «όσοι εφάν εφάν» και «η Ανόρθωση που αδικείται κατάφωρα»

Σπαρταριστές ατάκες Τορναρίτη – Η… σύγκριση Κύπρου-Γερμανίας, το Τιμπουκτού, «όσοι εφάν εφάν» και «η Ανόρθωση που αδικείται κατάφωρα»

Την έντονη αντίθεση του για μία ακόμη φορά στην περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, εξέφρασε μιλώντας στον Active, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, από τις οποίες δεν έλειψαν ορισμένες… σπαρταριστές ατάκες:

«Εγώ στον Ολυμπιακό, είμαι όπως την Coca- Cola που πάει με όλα, αφού είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, Από εκεί και πέρα, υπάρχει δημοκρατία μέσα στην ΚΟΠ και είναι καθορισμένος ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις. Είμαι λίγο καινούργιος σε αυτά και δεν ξέρω πως βγαίνει η σούμα, αφού τα έχουν αλλάξει όλα από την πρώτη φορά που ήμουν στην ομάδα. Υπάρχει μία επιθυμία για να παιχτεί στο γήπεδο το ποδόσφαιρο. Όμως οι κανονισμοί που λένε να πηγαίνουν τέσσερα άτομα για προπόνηση, χωρίς πάγο, χωρίς γιατρούς, χωρίς μασέρ, νομίζω ότι δεν είναι λειτουργικά όλα αυτά».

Για το ότι με τις ίδιες συνθήκες προπονούνται και στη Γερμανία:

«Γιατί να συγκρίνουμε τη Γερμανία με την Κύπρο; Είναι σαν να συγκρίνουμε την Αμερική με το Τιμπουκτού. Και γιατί δεν λέμε για την Ολλανδία και το Βέλγιο που σταμάτησαν τα πρωταθλήματα; Στην ΚΟΠ δεν έχει κανέναν που δεν θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Εμείς τα λεφτά που χάνουμε, θα είναι περισσότερα αν δεν παίξουμε. Ο κ. Κούμας είπε ότι θα επεξεργαστούμε τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας. Αυτά τα διατάγματα λένε να προπονούμαστε χωρίς αποδυτήρια και με απόσταση οκτώ μέτρων. Με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορούμε να παίξουμε. Θα πάμε να δούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Άποψη μου είναι ότι πρέπει να τελειώσουμε φέτος και να προετοιμαστούμε για του χρόνου. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν ψυχολογικά προβλήματα και είναι χοντροί. Ρωτήστε τον κύριο του ΠΑΣΠ αν μπορούν να παίξουν με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Θα το κάνουμε κωμωδία;».

Για το αν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού: «Μα τι να προπονηθούμε; Τέσσερις-τέσσερις παίκτες; Εμείς στον Ολυμπιακό έχουμε παίκτες με πέντε κιλά περισσότερα. Εμένα με πήρε παίκτης και μου είπε έχω ψυχολογικά τραύματα. Επίσης, πόσο καιρό θέλουμε μετά από δύο μήνες αποχή, για να ετοιμαστούν οι παίκτες; Εγώ σας το λέω και θα με θυμηθείτε, ότι δεν μπορούν να γίνουν αυτά τα πράγματα. Επειδή δεν θέλω πάλι να γίνω ακραίος όμως, θα πω ότι η ΚΟΠ επεξεργάζεται να βρει λύσεις. Αν μας πει η Κυβέρνηση ότι δεν θα υπάρχουν αποδυτήρια, πως θα παίξουμε; Στη Λευκορωσία παίζουν μπάλα, γιατί έχουν έναν τρελό πρόεδρο. Πουθενά αλλού δεν θα παίξουν και θα το δείτε. Ευτυχώς εμάς βρέθηκε αυτή η Κυβέρνηση και είμαστε ζωντανοί. Και το λέω ανεξαρτήτως των πολιτικών πεποιθήσεων μου».

Ρωτήθηκε αν στη Γερμανία και την Αγγλία που προπονούνται, είναι εκτός πρωτοκόλλου: «Εγώ είδα ότι στη Δυναμό Δρέσδης βρέθηκαν παίκτες με κορωνοϊό και δεν θα παίξουν. Αύριο που θα προσβληθούν και οι παίκτες της Μπάγερν θα δεις. Θα με πιάσετε τηλέφωνο πάλι. Καλύτερα να περισώσουμε τη σεζόν φέτος και να στήσουμε τις ομάδες μας για τη νέα σεζόν. Να δούμε τι θα γίνει με τα συμβόλαια τους, με τα λεφτά τους και πως προχωρούμε. Εγώ διαφωνώ που άνοιξε το Κράτος τα σχολεία. Κάναμε δοκτοράτο σε όλο τον πλανήτη με το πως ελέγξαμε τον κορωνοϊό και τώρα ερχόμαστε να ανοίξουμε τα σχολεία και να παίξουμε μπάλα. Στο ποδόσφαιρο φτύνουμε, κλωτσάμε. Μπήκατε στα αποδυτήρια στο Μακάρειο και στο Τσίρειο να δείτε τι γίνετε; Αυτά βλέπει η ΚΟΠ και θα πάει με ερωτήματα. Θα φέρουμε και ξένους διαιτητές που φωνάζει η Ομόνοια, σαν είναι κλειστά τα αεροδρόμια. Δεν ξέρω, τι να σας πω. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Αν τα λύσουν, τι να σας πω. Δεν υπάρχει αρνητικότητα από κανέναν για να μην αρχίσουμε. Εν πελλάρες τούτα τα πράματα. Αν παιχτεί το πρωτάθλημα, θα πληρώσουμε τους παίκτες μας. Εμάς όσοι αμείβονται με κάτω των 2000 ευρώ, είναι πληρωμένοι και τους είπαμε ότι θα τους πληρώσουμε μέχρι το τέλος, είτε παίξουμε είτε όχι. Και είναι αρκετοί αυτοί. Στους ξένους δόθηκαν μεγάλες προκαταβολές και θα διαπραγματευτούμε μαζί τους όταν ξέρουμε τι θα γίνει. Αύριο έχουμε και ραντεβού με τον Πάμπο Χριστοδούλου για να δούμε την κατάσταση. Αν αύριο πεθάνει ο πρώτος παίκτης, να δούμε τι θα γίνει. Τι θα πούμε εμείς στις οικογένειες των παικτών και ποιος θα έχει την ευθύνη;».

Για το αν είναι εφικτό το σενάριο 14 ομάδων χωρίς πλέι-οφ: «Από ότι φαίνεται ναι. Διακόπηκε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και για μένα το σενάριο αυτό είναι το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ των 14 ομάδων και με 26 αγωνιστικές. Να σας πω και κάτι; Όσοι εφάν, εφάν. Όσοι ήπιαν, ήπιαν. Ο Ολυμπιακός θα είναι πανίσχυρος του χρόνου, όμως θέλουμε χρόνο για να κτίσουμε την ομάδα μας. Αν δεν τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου με το παίζουμε ή δεν παίζουμε, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε με τους παίκτες μας».

Για το ποιος κατά την άποψη του θα πρέπει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Τώρα μου βάζεις δύσκολα. Για να είμαστε 14 ομάδες, δεν θα υπάρχει υποβιβασμός. Για την Ευρώπη θα αδικηθεί η Ανόρθωση κατάφωρα για εμένα, γιατί η ΟΥΕΦΑ είπε να μείνει η βαθμολογία ως έχει και θα πάει η Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λίγκ. Τώρα, αν είναι αυτό δίκαιο τι να σας πω. Ζήτησε η Ανόρθωση να παίξουν μεταξύ τους μπαράζ, αλλά αυτά δεν είναι θέματα που θα σας τα λύσω εγώ».

The post Σπαρταριστές ατάκες Τορναρίτη – Η… σύγκριση Κύπρου-Γερμανίας, το Τιμπουκτού, «όσοι εφάν εφάν» και «η Ανόρθωση που αδικείται κατάφωρα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top